TANDARTSPRAKTIJK RIVIERENBUURT

Professionele tandheelkundige zorg in een ontspannen, vriendelijke sfeer.

Tandartspraktijk Rivierenbuurt is een exclusieve praktijk in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Bij ons kunt u terecht voor algemene tandheelkunde en mondhygiëne maar ook specialisaties, waaronder esthetische tandheelkunde, onzichtbare beugels en implantologie.
Onze kleine patiënten benaderen wij met extra aandacht om hen de “spannende” tandartservaring op een positieve speelse manier te laten beleven
Een professioneel kwaliteitssysteem helpt ons om de veiligheid en hygiëne in de praktijk te bewaken en waar mogelijk te verbeteren.

Voor meer informatie over één van onze behandelingen nodigen wij u graag uit voor een eerste consult.

Cerec Machine Tandartspraktijk Rivierenbuurt

INNOVATIE

Tandartspraktijk Rivierenbuurt gaat mee met de toekomst en investeert in modernste technieken en nieuwe behandelmogelijkheden.
digitale Scan-afdrukken, 3D geprinte CAD/CAM keramische kronen, regeneratietechnieken, implantaten, Invisalign. We streven naar innovatie op elk facet binnen de tandheelkunde.

Esthetische tandheelkunde door tandartspraktijk Rivierenbuurt

ESTHETISCHE TANDHEELKUNDE

Wij houden van natuurlijke schoonheid en geloven in de kracht van een stralende, zelfbewuste glimlach.
Met onze perfectionistische insteek kijken we naar mondgezondheid op de lange termijn met duurzame materialen en met oog op esthetisch vlak.

Kindvriendelijke tandarts in Amsterdam Zuid

KIDS

Voor onze kleinsten patiënten hebben wij een speelhoek.
Met een stapsgewijs preventieprogramma werken we aan vertrouwen om alle kinderen te voorzien van optimale zorg en hun voor te bereiden op tandheelkundige behandelingen.
Jong geleerd is oud gedaan en een poetsdiploma is super cool!