ESTHETISCHE TANDHEELKUNDE

Wij houden van natuurlijke schoonheid en geloven in de kracht van een stralende, zelfbewuste glimlach. Mocht u niet tevreden zijn met het uiterlijk van uw gebit, dan kunnen wij u vakkundig advies geven en behandelen. Waar subtiliteit een verschil maakt is de basis van onze filosofie!
Een subtiele ingreep, met behoud van uw specifieke glimlach staat centraal. Dit doen wij door een probleem zo dicht mogelijk bij de oorzaak aan te pakken. Dit kan op het niveau van de tandkleur zijn, maar ook ingrijpender bijvoorbeeld in het geval van correctie van de stand van de tanden liggen.

Wij vinden het erg belangrijk dat wij luisteren naar uw verwachtingen. In overleg met u stellen wij graag een behandelplan op: van relatief eenvoudige korte ingrepen tot en meer langdurige trajecten met verschillende materialen en behandelingen.

Wij hebben specifieke kennis en ervaring in de behandeling van schuinstaande tanden, gebitsslijtage en verkleurde voortanden. Met onze perfectionistische insteek kijken we naar mondgezondheid op de lange termijn met duurzame materialen en met oog op esthetisch vlak.

Esthetische Tandheelkunde tandartspraktijk Rivierenbuurt

HET VERFRAAIEN VAN VOORTANDEN

Benieuwd hoe we je voortand weer mooi maken en het vervangen van een front- vulling in zijn werk gaat? Bekijk dit filmpje om te zien hoe de behandeling eruit ziet.

TANDEN BLEKEN VOOR EEN STRALENDE GLIMLACH

tandenbleken tandartsenpraktijk Rivierenbuurt Amsterdam

Veel mensen willen graag witte tanden en een stralende glimlach. Met een veilige en effectieve bleekmethode kunnen uw tanden witter worden gemaakt op een verantwoorde manier en zonder pijn. Wij zorgen ervoor dat uw gebit na afloop natuurlijk uitziet. Overweegt u om uw tanden te laten bleken? Dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie. Wij zijn een erkende PrevDent-specialist en werken met de merken PrevDent of Opalescence. Onze bleekmethode werkt met toepassing van nano-Hydroxylapatiet in combinatie met het wettelijk voorgeschreven laag gehalte (6%) waterstofperoxide.

INVISALIGN DE ONZICHTBARE BEUGEL

Invisalign is een onzichtbare beugel die orthodontisten en tandartsen aanwenden om de stand van de tanden te corrigeren voor het verkrijgen van optimale functionaliteit en esthetiek van je tanden en kiezen. Deze onzichtbare/doorzichtige beugel is gemaakt van dunne plastic hoesjes die u over uw tanden en kiezen schuift. Om de 2 weken plaatsen we een nieuw setje hoesjes, zodat uw tanden verplaatst worden naar de ideale plek in de kaak.

Voordelen van een Invisalign-behandeling ten opzichte van slotjes
– Gemaakt van hoogwaardig transparant materiaal = vrijwel onzichtbaar
– Gemakkelijk uit te nemen voor eten, drinken en flossen
– Geen spoedafspraken vanwege losse slotjes of gebroken draden
– Elke aligner wordt aangepast op uw tandvleeslijn voor optimaal comfort 

Bent u geïnteresseerd in een behandeling?